Ruoka saa aivan erityisen merkityksen, kun pöydässä on itse viljeltyä, kerättyä tai kalastettua saalista. Tämä ensimmäinen kesä oli vasta aloitus- ja kokeilukesä emmekä ehtineet täysipainoisesti paneutua kasvimaan hoitoon, marjastamiseen, sienestämiseen emmekä kalastamiseen rakennus-ja puutarhan perustamiskiireiltämme, mutta tulosta kuitenkin syntyi.
Perunoita, porkkanoita, sipuleita, papuja, palsternakkaa, maa-artisokkaa, yrttejä ja kurkkusäilykkeitä syödään edelleen omasta tuotannosta. Lisäksi on omena-ja puolukkasosetta kellarissa ja tatteja pakkasessa.
Ai niin ja meinasi yksi tärkeä unohtua: Itse tehty karviaismarjalikööri!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDFVJxnaLYix4plP5OfGALfZP2QjdodKt8zRgW8DRxKU9_eFhR1PRV1dN3EuYmd9JWQKz4lzhCrSPO2FohcWUiS1ZOaNPq12Dim4-I5q1HTfmrVuOU8xhW5h-9z6z1z8myMRxMiW19n4aV/s1600/20141102_131017.jpg)
Tämä kuva on hiljattain otettu. Tuntui juhlavalta hakea marraskuussa pellolta persiljaa ja palsternakkaa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjv9qPMtRnxVbCFRZLCksBAA6Q4BsVlK0iXbyMtjfdhCSqW8Q4mMslsbSKaLk5N348kmPDhjIiubmRP-405zG0dqvlhH53YrD0-SMJyCDYVRnDzuiPMoUZxVcfv2bnYY6G2oqi_GIJgVDRy/s1600/20141105_124806.jpg)
Täten on myös talvikalastuskausi aloitettu ehkä vähän yllättävästi katiskoilla. Ahti on suonut antiaan, mittakaava vain vaihtelee.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti