lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kasoja

Olen aina ihmetellyt ihmisiä, jotka asuttavat nousevan auringon taloa. Tiedättehän sen stailin, jossa koko pihapiiri on täynnä romua ja tavaraa, tuolla on aloitettu yhtä askaretta ja tuolla kahdettatoista ja kaikki on kesken. Enää en ihmettele. Asun nykyään itse nousevan auringon talossa. Ja ymmärrykseni on lisääntynyt.

Positiivisesti ajatellen tällainen tyyli todistaa asukkaiden suunnattomasta innostumisen kyvystä ja kokeilunhalusta, ajoittain myös ahkeruudesta. Haasteena ( = uuskieltä ja tarkoittaa suomeksi helvetillistä ongelmaa ) on asioiden loppuunsaattaminen ja varsinkin finanssipuolen mukana pysyminen. Mutta yritys on kova.

Projekteja riittää ja koska olemme ottaneet järeämmät aseet käyttöön ovat myös monttujen syvyys ja kasojen korkeus lisääntyneet.

Tässä kaivetaan kuoppaa, jonka päälle rakennetaan Perrolle tähystyskoppi, josta aukeaa panoraama kolmeen eri suuntaan.
Seuraavassa kuvassa syntyvä kanjoni nielee vielä kasettirekallisen multaa ja yhden puutarhatilan puskat.


Tässä poistetaan maat parkkipaikkaa varten.Tämän on hajottanut kompostivastaava aivan omin käsin.Tämä on syntynyt pellonraivaamisen ja muiden koitosten sivutuotteena. Kausikortit talvikaudelle 2014 - 2015 ovat ennakkomyynnissä.

Myrskyn jälkeen tulee tyyni sää ja toivottavasti niin käy meillekin. Sitä toivoo varsinkin Perro, jota kukaan ei ehdi tarpeeksi lellimään tässä hässäkässä. Se rinkauttikin jo Karkkilaan ja tilasi luksus-loman täysihoidolla ensi viikolle. Seuranpettäjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti